BLOG

Op de koffie bij de burgemeester

Ik ben nu 5 jaar inwoner van de gemeente Putten en tijdens het filmen van speciale gebeurtenissen Burgemeester Lambooij al een aantal keren vastgelegd. 

Gisteren mocht ik bij hem op de koffie in het tijdelijke gemeentehuis. Ik was daar samen met Sytse Rakhorst om een quote op te nemen. Al negen jaar lang gaat loopgroop De Samenloop het bevrijdingsvuur ophalen in Wageningen.  

Bij het vertrek daar staan grote beeldschermen en het promotiefilmpje wat ik gemaakt hebt wordt daarop getoond als de Puttense loopgroep aan de beurt is.

Tuinmeubelshop.nl

In de winter zijn er altijd wat minder bruiloften dus dan houd ik me voornamelijk met andere video-activiteiten bezig.  Een trouwe opdrachtgever is Tuinmeubelshop.nl van Van der Garde. 

Al drie jaar lang maken we samen met hun verkoopmedewerkers productvideo’s van de nieuwe collectie loungesets, tuintafels/ stoelen en vuurhaarden. Dit jaar hebben we weer 45 nieuwe filmpjes gemaakt.

Een hele klus maar altijd leuk om te doen. Binnenkort zullen ze verschijnen op Tuinmeubelshop.nl en op hun social mediakanalen.

Schuiven naar boven