Trouwvideo

Met een trouwfilm en weddingclip gemaakt door videograaf Tim van Donkersgoed beleef je je trouwdag elke keer weer opnieuw. 

Met zijn oog voor detail, passie voor goed geluid en ruime ervaring legt hij de dag mooi voor jullie vast zonder zelf te veel in het zicht te lopen.  Bij de meeste pakketten ontvang je zowel een weddingclip als een uitgebreide trouwfilm.

Weddingclip

Alle hoogtepunten van de trouwdag in een cinematische videoclip van 4-6 minuten gemonteerd op muziek. Prachtige slowmotion shots van fotoshoot, aansnijden taart en de openingsdans gecombineerd met het ja-woord van de ceremonie.

Trouwfilm

Een uitgebreide film van jullie dag gemonteerd in documentaire stijl. De dag zoals jullie hem beleefd hebben in de meest pure vorm en mooi gemonteerd.

Wat zei het bruidspaar tegen elkaar toen ze elkaar voor het eerst zagen ’s ochtends? Een uitgebreide weergave van de trouwceremonie. Welke anekdotes vertellen familieleden tijdens een stukje?

De film wordt oa. afgewisseld met videoclips van fotoshoot bruidspaar, fotoshoot daggasten zodat er een levendig geheel ontstaat.

bruiloft

Ceremonie

De ceremonie wordt indien mogelijk door twee camera’s van begin tot eind vastgelegd. Eén camera staat hierbij op een statief gericht op de ambtenaar. Met de schoudercamera maken we vervolgens shots van bruidspaar, familieleden en close-ups van de ambtenaar. Zo missen we niets!

Aangezien we goed geluid ook heel belangrijk vinden wordt de ceremonie met 3 microfoons opgenomen. Omdat de BABS het meest aan het woord is, krijgt deze indien mogelijk een draadloze daspeldmicrofoon op of we nemen het geluid op van het aanwezige zaalgeluidsysteem. Zo is iedereen goed te verstaan!

trouwvideo

PAKKETOVERZICHT

Donkersgoed Multimedia werkt graag met heldere All-in prijzen, dus nooit een ongewenste verrassing achteraf. Alle genoemde prijzen zijn incl. reiskosten en BTW.

Ceremonie
Brons
Zilver
Goud

Desgewenst kunnen wij natuurlijk ook altijd een offerte op maat maken. Als er verdere interesse is nodigen we jullie van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*afhankelijk van weersomstandigheden, locatie en beschikbaarheid

Schuiven naar boven