VIDEO DIGITALISEREN

video digitaliseren

Red uw herinneringen

Ook nog oude videobandjes liggen vol met dierbare herinneringen? Maar u heeft geen apparatuur meer om ze af te spelen? Laat deze tapes dan nu door ons omzetten naar een modern formaat. De video’s zijn dan weer afspeelbaar op praktisch alle televisies, computers, laptops, tablets en smartphones.

In onze studio beschikken wij over hoogwaardige apparatuur voor het digitaliseren en converteren van uw beelden. We beseffen ons dat uw materiaal zeer dierbaar kan zijn en gaan hier met uiterste zorgvuldigheid en respect mee om.

Nadat de beelden omgezet zijn kunnen we ze als download beschikbaar stellen of op een USB-stick zetten.

Type tapes:

Op dit moment hebben wij apparatuur om de volgende type bandjes om te zetten: VHS, VHS-C, MiniDV, Digital8, Hi8, Video8.

Bestandsformaat:

Standaard voeren wij de video’s uit als mp4-bestand met de H.264 codec.  Dit formaat is op dit
moment het meest compatible met gangbare apparatuur. Wilt u het liever als DV AVI-bestand uitgevoerd hebben omdat u de beelden zelf nog wilt bewerken kan dat natuurlijk ook.

Prijzen:

Het omzetten van een tape (ongeacht de lengte) naar een mp4-bestand kost €10 per tape. Het als
download beschikbaar stellen is gratis. Een USB-stick waar in totaal ongeveer 8 uur video op kan kost €10 euro. Wilt u liever zelf een USB-stick of harde schijf aanleveren kan dat natuurlijk ook.

Halen/brengen van tapes:

U kunt uw tapes halen en brengen op de Huybertsenweg 34 in Putten.

Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een app naar (06) 50 730 730 of email: info@donkersgoed.com

Schuiven naar boven