VIDEO DIGITALISEREN

video digitaliseren

Red je herinneringen

Ook nog oude videobandjes liggen vol met dierbare herinneringen? Maar je hebt geen apparatuur meer om ze af te spelen? Laat deze tapes dan nu door ons omzetten naar een modern formaat. De video’s zijn dan weer afspeelbaar op praktisch alle televisies, computers, laptops, tablets en smartphones.

In onze studio beschikken wij over hoogwaardige apparatuur voor het digitaliseren en converteren van uw beelden. We beseffen ons dat uw materiaal zeer dierbaar kan zijn en gaan hier met uiterste zorgvuldigheid en respect mee om.

Nadat de beelden omgezet zijn zetten we deze op een usb-stick. Eventueel kunnen we ze ook als download beschikbaar stellen.

Type tapes:

Op dit moment hebben wij apparatuur om de volgende type bandjes om te zetten: VHS, VHS-C, S-VHS, MiniDV, Digital8, Hi8, Video8 en audio cassettes.

Bestandsformaat:

Standaard voeren wij de video’s uit als mp4-bestand met de H.264 codec. Dit formaat is op dit
moment het meest compatible met gangbare apparatuur. 

Prijzen:

Het omzetten van een tape (ongeacht de lengte) naar een mp4-bestand kost voor de eerste tape €12,50 en wordt geleverd inclusief usb-stick. Heb je meer tapes dan komt er €8 per bandje bij. Wilt u liever zelf een USB-stick of harde schijf aanleveren kan dat natuurlijk ook.

Halen/brengen van tapes:

Je kunt je tapes halen en brengen op de Huybertsenweg 34 in Putten. Aangezien we niet altijd op locatie aanwezig zijn, stuur even een bericht van te voren als je langs wilt komen.

Mocht je nog vragen of interesse hebben, stuur dan een app naar (06) 50 730 730 of email: info@donkersgoed.com

Schuiven naar boven